Dagens tema

Oliver Stonheg
22.04.2019 kl 09:11 902

Et brød koster ca. kr. 25.- bondens bidrag til kostnaden utgjør ca. kr. 2.- For de fleste i Norge er problemet disse kr. 2.-
De resterende kr. 23.- er det ingen som spør hvor forsvinner; i det store svarte hull, om de ikke finansierer hele ”apekatt industrien” og galskapens/vanviddets byråkrati.

Vi står jo alle og breker, hvor dyr maten er, like fullt er det et faktum at dem som har påtatt seg ” å distribuere” maten er 3- 4 personer endt å bli Norges rikeste menn med sine familier. Hva og hvordan er det mulig og hvem bidrar med at så får lov å skje, og hvor tar de pengene i fra, og fra hvem? For bann på det en regning er det alltid, og den skal betales......

Alle oss andre dødelige blir via media (med den lisens og skatte finansierte, frie norske presse ”støtten” (en journalist får 3 ganger mer i subsidier enn bonden) blir vi fortalt at vi alle sammen er en uavlatelig utgiftspost. NB: Om du ikke går på skolen til de fylte 30 år. Og derfra får de seg et "grisetrau i det store statlige offentlige finansierte fjøset. (Fast jobb "med u-oppsigelig rettsvern" i byråkrati og embetsverk). Noen blir også folkevalgt der de med bablet sitt betaler skatt? En offentlig ansatt en jo skatt i seg selv) kan umulig å betale noe skatt.

Denne skal være enkel å forstå, men nei. Hvorfor går Leyla Hasic (32) nikabkledde, om hun ikke er skamfull av å være norsk?
Hagen og Reitan produsere Ikke mat, men selger og distribuerer den maten andre har tilveiebrakt/produsert.
http://e24.no/naeringsliv/magnus-reitan/kjoepte-sitt-tredje-privatfly-slik-er-reitan-familiens-luksusliv/24148424

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.