Olje

Pick Up
22.04.2019 kl 20:19 2303

Tuja har etter eget sigende blokkert meg, og jeg ber derfor andre om å gjøre Tuja oppmerksom på følgende forhold:
Ingen signaler som hittil har kommet fra Legault, tyder på at han er mer positiv til fracking enn forrige regjering som Tuja hevder. Snarere tvert imot hva St. Lawrence angår. Derimot er Quebecs primeminister spesielt opptatt av å selge provinsens enorme vannkraftressurser.
Hva Tuja beskriver som "en pågående rettssak," er i virkeligheten en høringsrunde. Rettssak kommer først på tale ifølge Binnion hvis høringsrunden stadfester at lovforbudet formelt er i orden.
Det var ikke regjeringen som ba Qec om å utsette høringsrunden (som Tuja påstår og kaller for rettssak), men justisdepartementet. Følgelig blir det også innlysende feil å påstå at de (justisdepartementet) "viser interesse for selskapets clean gas prosjekt, og vurderer å tillate pilot." Det kan være mange grunner til at justisdepartementet har anmodet Qec om å utsette høringen. Tujas ønsketenkning om kobling til pilot er neppe blant justisdepartementes anliggende. Som enkelte vil huske, har vi også fortsatt lovforbud.
Redigert 23.04.2019 kl 07:57

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.