Industri

KAWAS
24.04.2019 kl 12:27 2242

Det er nesten ingen omsetning så denne svekkelsen av kursen er ene og alene at short ikke vil tillate kursen å stige pluss at tradere fisker marginer. Problemt blir stadig klarere for short, nemlig hvordan få dekket seg inn ved en melding om handelsavtale. I dag utnyttes nok også at PVinsights-prisene ikke viste noen oppgang.
Vi opplevde at shorten økte på vei opp fra kursene på 0,5-tallet opp til 0,7-tallet. Dvs at mange shortposisjoner som ble satt på det intervallet ligger allerede i minus, og det er klart de ikke ønsker en videre stigning. Dess høyere kursen kommer dess flere shortposisjoner kommer i trøbbel og kan bli kalt inn dersom vi skulle nærme oss 0,8-0,9. Det blir det svært vanskelig å forhindre dersom handelsavtale blir meldt. Jeg regner med at short har maksimalt 2 uker på seg, dvs. det blir svært viktig hva som blir meldt etter både forhandlingsmøtene neste uke og enda mer uken deretter når man har hat møter i Washington.

Jeg ser det slik at prisen både Kina og USA må påregne ved at man ikke blir enige om en avtale er veldig stor. Det ville ryste finansmarkedene i ryggmargen med påfølgende effekter i realøkonomien i mange land som da det neste året vil oppleve resesjonstilstander. Dette vill bli et politisk banesår for Trump i den forestående valgkampen. Til og med demokratene er på Trumps linje i forhold til Kina, og evner ikke Trump å hale i land en avtale kommer alle demokratiske presidentkandidater til å love dette i valgkampen. Dette er et kort Trump ikke har råd til å gi sine motstandere i valgkampen.

Her gjelder det bare å være tålmodig å ikke la seg friste til å selge på disse nesten latterlige prisene.
Redigert 24.04.2019 kl 12:27

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.