Farma

Gullhaugen
LIFE 02.06.2022 kl 11:00 15284

DETTE VAR EN EVENTYRLIG NYHET. NÅ KAN DET FORT KOMME INTERNASJONALE OG STORE SELKAPER SOM ØNSKER Å TA DEL I DETTE ENORME MARKEDET. GJENNOMBRUDDET ER ET FAKTUM. KURSMÅL 12 - 15 . Det er lite frie aksjer i markedet. Hold på gullet nå.
Oslo (Infront TDN Direkt): Lifecare har fullført et vellykket, høykvalitet og reproduserbare in vitro-testresultater med den miniatyriserte Sencell-sensoren for glukosemåling.

Det fremgår av en melding fra selskapet torsdag.

Lifecare NanoBioSensors vil sørge for produksjon av sensorer for den kommende første pilotstudien med mennesker og Lifecare Laboratory vil forberede de siste trinnene for igangsetting av studien i juni, heter det i meldingen.

"Forberedelsene til kliniske pilotstudier inkluderer både praktiske og vitenskapelige risikoer, det vil si kompleksiteten ved manuell produksjon og sterilisering av utstyr. Basert på prosjekterfaringene og forberedelsene er Lifecare trygg på at disse oppgavene vil bli løst i henhold til prosjektplanen og følgelig føre til første pasient innen utgangen av juni 2022", skriver selskapet.

DAGENS MELDING: Lifecare achieves milestone : https://newsweb.oslobors.no/message/563975
Redigert 02.06.2022 kl 11:04

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.