Dagens tema

Brande_n
25.04.2019 kl 22:26 600

Resett har hatt en trang fødsel. I likhet med mye annet som ikke er Pk. FrP er ett eksempel, men som nå er et regjeringsparti. Og Resett har selvsagt rett i at Nordmenn dør på grunn av innvandringspolitikken. Knivdrapet på 17 år gamle Håvard Pedersen i Vadsø er et grotesk eksempel på det. Andre eksempler er Trikkedrapene i Oslo, Valdresekspressen 2 ganger, og den lange listen på Metapedia over Etniske nordmenn som er drept av innvandrere. Et eksempel som nylig er oppklart er Sjøvegan-drapet på Marie-Louise Bendiktsen. Den 59 år gamle kvinnen var blitt voldtatt, knivstukket og drept før huset hennes ble satt fyr på. Dette var gjort av en asylsøker fra Sri Lanka. Til tross for dette fortsetter liberale politiske partier å aktivt legge til rette for MER import av farlige mennesker, knivstikkere, voldtekter og kriminelle. Sveinung Rotevatn og hans parti (Venstre) er blant dem. Det er åpenbart blitt slik at hodeløs innvandringspolitikk setter hensynet til fattige emigranter som kaller seg "asylsøkere" foran nasjonen les borgernes sikkerhet. Det er denne politikken Resett kritiserer og som ikke faller i god jord hos Pk, de liberale politiske partiene som ønsker mer innvandring til Norge og som Sveinung Rotevatn med flere forfekter. Dette er galskap.

Når Resett en dag spør: Når kommer det et minnesmerke over falne Nordmenn som er drept av innvandrere? Så vet vi at det blir bråk, det blir ikke tålt fordi dette peker på Pk og den politiske venstreside. Derfor arbeides for at Resett skal forstumme, fjernes av andre hensyn enn Ytringsfriheten.

https://no.metapedia.org/wiki/Etniske_nordmenn_som_er_blitt_drept_av_innvandrere
Redigert 25.04.2019 kl 23:00

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.