Transport

Frodon
27.04.2019 kl 13:15 6589

Det er derfor de burde delt opp NAS, slik at en potensiell investor kunne kjøpt opp de delene de ønsket av selskapet og risikoen til moderselskapet ville bli mindre. De skulle skilt ut leveringer av nye fly i et eget selskap og leaset flyene til NAS og andre som ønsket å lease/kjøpe flyene. Men siden økonomien til NAS er så dårlig nå, vil de få dårlige betingelser fra utlånere, så et nytt selskap ville sannsynligvis ikke klart seg lenge slik tilstanden er pr dags dato.

Det er ikke vanskelig å bli største utenlandske flyselskap i New York. Det er vanskelig å bli største utenlandske selskap i New York OG tjene penger ;) Det har ikke NAS klart og de har vokst seg store uten å ha økonomien på plass. Det er vanlig å bygge opp bedrifter på en trygg måte som de har økonomi til, men Kjos bestilte tidenes fly ordre uten å ha økonomi til dette.

Nå er det ventet brems i verdens økonomien, som vil gjøre at færre reiser med fly. Kombinert med høyere drivstoff kostnader med de nye IMO 2020 reglene og overkapasitet i fly bransjen, er det veldig vanskelig å få NAS til å bli lønnsomt.

De fleste store fly selskap kjøper konkurs bo hvis det er mulig, da får de fly billig og slipper å ta med seg alle de økonomiske utfordringene som selskapet sleit med ;) Det hjelper ikke å ha store verdier i et selskap hvis du ikke klarer å betale regningene. Er det noen som IKKE har sett luksusfellen her? Hvis ikke dere har sett programmet, burde dere se det. Helst det danske, da de tar reele saker og ikke bare de norske bortskjemte drittungene ;) Aksjonærene i NAS er tilsvarende like de som har lånt ut penger i luksusfellen. Kjos kommer til dere for å få en ny avtale og dere mister verdier og betaler med glede inn mer av pengene deres

Nå kommer det nye regler rundt forbrukslån også, som vil svekke regnskapene til Norwegian bank også. Får håpe utenlands satsingen dems klarer seg, slik at det blir skapt verdier den veien ;)

https://www.viafree.no/programmer/reality-check/luksusfellen-danmark/sesong-19
Redigert 27.04.2019 kl 13:20

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.