Transport

hstray
27.04.2019 kl 20:03 5545

Frodon som har sin jobb på Hegnar forum under sine advarsel mot Nas tråder starter en tråd med tema når blir Kjos m/ familie tvangssolgt grunnet deres belåning i HBK holdning basert på en E24 artikkel.

Hadde tilfellet vært slik at Kjos lå ann til å bli tvangssolgt, og dermed miste sine NAS aksjer på all time low. Hvorfor gjennomfører ikke NAS med CEO Kjos en JV? Under spørsmåls runden på Q1 kom det frem til at Airbus hadde samtykket til at fly ble flyttet inn i ett JV. Under Q4 2018 ble det kommunisert at det var en identisjons avtale, men at det stod igjen å bli enige med Airbus.
Kjos kan trykke på en knapp og gjennomføre ett JV, og bedre balanse og få inn 3-6 milliarder i ny EK. Som Karlsen sa på Q1 så trenger de ikke gjennomføre ett JV pt basert på utsettelser av leveringer på 2,1 milliarder sant emisjon på 3 milliarder. Derfor faller ditt drømme scenario Frodon

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.