Offshore

syvert1
22.06.2022 kl 13:13 9027

Hvordan kan Larco, fam Møgster støtte dette slik det opplyses om at de gjør uten å fått kjøpt betydelig obligasjons gjeld eller bank gjeld med betydelig rabatt?
Virker som dette sendes ut for at de skal sondere hva eierne mener og muligheten å få dette gjennom med 2/3 flertall. Dette fremstår som ønsker og synsing. De savnes dokumentasjon som beviser at dette er nødvendig i Dagens marked samt hvorfor de venter med tilbakeskriving av impairment når ratene allerede er høgre en 2014. Det savnes også andre alternativer som har vert utredet. Virker som mer eller mindre et bestillings verk fra enkelt aktører med formål å rane aksjonærene og det vil aldri gå gjennom. Det positive er nå at standstill ser ut til å være forlenger til dette er avgjort i Oktober og vi får håpe mer gjeld er betalt, E. K positiv, Soff har begynt tilbakeskriving av impairment. En fin mulighet å kjøpe mer aksjer.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.