Farma

GullogGråstei
23.06.2022 kl 07:47 1982

YNWA, jeg har aldri eid denne aksjen, men har lest litt om den i forumet etter gårsdagens kollaps.

Denne trådstarten fra Hammers virker i retrospekt å fremstå som de desidert beste investeringsrådet angående denne aksjen. Hammers har kritisert selskapet og hva de driver med samt kommet med pessimistiske vurderinger av kursutvikling basert på dette og det tekniske.

Han har vært kritisk til haussere, men ikke uten grunn. Han har ikke vært ondskapsfull rettet mot de som nå har tapt masse penger.

Egentlig bør brukerne av forumet her være flinkere til å gi skryt til pessimistene som gidder å skrive kompetent om aksjer de misliker.

Går det underliggende bra i aksjen og selskapet vokser og tjener penger, er slik kritikk uansett lite egnet til å ødelegge kursutviklingen. Hvis ting ikke går like bra, har man litt hjelo til å finne en forklaring.

Dette må ha vært en veldig trist reise for aksjonærene de siste årene, men jeg synes Hammers fortjener skryt for å stå i stormen med vilje til å gi gode råd.
Redigert 23.06.2022 kl 07:48

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.