Dagens tema

Oliver Stonheg
29.04.2019 kl 21:07 310

Bolton CIA pentagon krigsindustrien er en side av samme sak. Vil pentagon ha krig, blir det krig. Ingenting er forandret, og USA sine presidenter må handle etter sikkerhets-oppdateringene de får på pulten til frokost hver dag. Trump leser visst ikke disse, så dette har han nok overlatt til Bolton som er bukken som passer havresekken.

Verden lærer aldri. USA har ikke oppnådd noe som helst etter snart 20 års krigføring i Afghanistan og tusener med døde og invalidiserte soldater bortsett ifra noen trilliarder i gjeld Irak ble invadert etter åpenbare falske premisser, og Libya ble nøyaktig som både sønnen til Gaddafi, og andre advarte imot. Kaos og anarki.
Nå spar USA opp noen dissidenter som forteller redsel historier om regimet, og ønsket om vestlig demokrati blant befolkningen, USA invaderer, erklærer seier, og enda en borgerkrig i Midtøsten er i gang. «Demokratiforkjemperne" slåss til siste mann om makten etter at regimet har falt som er naturlig i en kultur der politisk makt er all makt.

Etter 10/20 år og nye millioner asylanter som lever på europeisk skattebetalere, må vesten "bidra til gjenoppbygging " og slik hangler verden videre.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.