Gull og gruve

01.05.2019 kl 18:09 6239

Det er mange ting som tyder på at det jobbes knallhardt i kulissene for å vende skuta. Ny avtale vedrørende transje 3, spleis(en god stund før det egentlig var påkrevd), ut med Beitnes/Grue i ledende posisjoner, ny strategiplan, og sannsynligvis endelig oppstart i Canada i løpet av andre kvartal.
Hver for seg ser kanskje ikke alle disse endringene umiddelbart positive ut. Undertegnede hadde for eksempel store problemer med å se den store effekten av å dele transje tre opp i flere undertransjer, men skal man dømme etter handelen av aksjen i ettertid så har den store utvanningen som mange spådde (sikkert etter manges ergrelse) latt vente på seg. Men for all del, det kan fort endre seg.
Spleisen var et nødvendig grep for å få bukt med en utilsiktet fordel vedrørende avrunding til nærmeste tiøre ved konvertering. Et positivt grep fra ELE.
Når det gjelder oppstart av Ambershaw så er det mange som sier at det blir nok en utsettelse. Det er jo det som skjer hver gang. Da glemmer de fort at det er en vesentlig forskjell fra tidligere. Nå er det ikke duoen Beitnes/Grue som har regien på hva som blir meldt. Nyhetsbrevet fra Ambershaw er undertegnet av nytilsatt COO. Det betyr ikke automatisk at det blir mer troverdig denne gang, men om man ser på noe av det Ostrop har utrettet tidligere så setter det ikke mannen i et negativt lys i alle fall. Vi må heller ikke glemme at COO har en mye tettere dialog med myndighetene, enn hva vi skribenter på forumet er i nærheten av, som grunnlag for å uttale seg som han gjør.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.