Offshore

Anywhere
02.05.2019 kl 09:53 1382

Da konkluderer jeg at du dessverre ikke kan si en eneste ting om ledelsens manglende tiltak i forhold til tillit, Salah. Du nevner en del markedshendelser, og vurderer alt i forhold til kursutvikling i Archer, men har ikke sagt et eneste ord om saker som ledelsen virkelig jobber med...
Du har ingen info om hva ledelse/styre jobber med i forhold til refi, og det er høyst uvanlig (faktisk useriøst) om en ledelse skal dryppe status på alle sine finansielle saker hver 14. dag. Det funker ikke slik i 99% av børsnoterte selskaper.
Hva gjelder aksjekurs er det omtrent utelukkende et resultat av sentiment. Se på OSX - hvor ligger den historisk? Riktig, temmelig nær ATL. og den har falt vesentlig siste året. Er det pga en samlet dårlig ledelse i alle selskaper som inngår i OSX-indeks? Selvsagt ikke.
Det er markedet du ikke forstår, Salah, og skylder det på ledelsen. Da er du dessverre ikke helt egnet for børsinvestering...Takk for meg til deg!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.