Gull og gruve

brumlemann
15.03.2018 kl 12:12 10260

mye av luften i ballongen er gått ut. Nå har det kommet frem at Element har betalt produksjonskostnadene til Tv selskapet og dermed også har rettighetene til å vise sendingen på sine hjemmesider. Det er dog et problem med den store nedgangen i krypto, snart blir vel krypto et skjellsord. Uheldig for Element at både Facebook og Google forbyr annonser som har med krypto å gjøre.
Jeg vet ikke hva Element aksjonærer forventer at sendingen på Fox Business i en anti primetime sending dvs lørdag kl. 17. Hvem gidder å se på f. eks. Hegnar TV på en lørdag kl 17? Det handler nok heller å se på Tger Woods spille golf, se på nyheter, eller underholdningsprogram, Maks seertall for Fox business var visstnok rett oppunder 200 000 men det var primtime under presidentvalget.
Ballongen pumpes opp ved at et gull gruveselskap har kjøpt seg inn. Et microselskap som har samme bakmenn som sitter på transjer til Element. Er dette noe annet enn en strategisk plassering for å få mest mulig ut av transjene, slik at stokk dumme norske aksjonærer skal bidra med penger i kassa for bakmennene? Jeg tror mange kommer til å brenne seg på denne aksjen. De har ikke whitepaper klart, de har rettigheter til gruvedrift,men mangler tillatelser. Hvilken verdi har gull i bakken når det ikke blir gravd ut?
Redigert 21.01.2021 kl 08:42

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.