Gull og gruve

Tresvika
15.03.2018 kl 12:46 10374

Og der kom vriompeis nr 2 ut av hiet.
Brumle, du er ikke det det spøtt bedre enn risch. Vrir og vrenger på alt. Utelater elegant å opplyse at Ele "har betalt deler av produksjonskostnadene ihht standardavtale". Altså akkurat det samme som alle andre Innovations TV lager program om. Og problemet er??

Kan du elaborere litt mer rundt hvorfor det er uheldig for et gruveselskap at Facebook og Google forbyr kryptoannonser? Du mener altså at den gjengse bruker av Google og Facebook er målgruppen for "Iron" token og at Ele vil lide under dette? Forklar!

Og når ble det relevant for aksjonærer om det er et fransk gruveselskap, Bill Gates, Dronningen av England eler den Rosa Panteren som kjøper aksjer i selskapet over børs? Er deres penger verdt mindre enn andres?

Regner med du antyder at BO skal kjøpe seg kontroll over ELE gjennom Auplata for deretter å tvinge igjennom at Ele kaller resten av transjene med BO til fordel for BO. Ser Risch deduserte seg fram til det på det gamle forumet. Se gjerne litt på hvordan det regnestykket ville slått ut for BO dersom dette hadde vært strategien, og legg gjerne ut svaret her.

En ting er sikrere enn banken, og det er at troverdigheten til Cecilie Grue er intakt så det holder. Hun har levert alt hun har sagt de skal levere så langt. Kan godt hende Ele skal nedover, men det får da være måte på hvordan man skal vri og vrenge på ting etter eget forgodtbefinnende alt ettersom om man er inne eller ute av aksjen, eller som i ditt tilfelle man bare har lagt aksjen for hat fordi andre tjener penger på den.
Redigert 21.01.2021 kl 08:42

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.