Finans

Oliver Stonheg
07.05.2019 kl 06:58 679

En fengselsplass koster et sted mellom 3-4000 pr døgn. Det utgjør kr 90 000.- til 120 000.- pr mnd. Med milliardene innbetalt i EØS kontingent blir vi tilført fri flyt av andre staters drit og skit med fryktelige følgeskader. Det er ikke uten grunn vi var i ferd med å bli DLD overvåket der vi nå er inngjerdet via Schengen. HMK m/familie må ha 460 millioner, om ikke en milliard for å overleve her i kongerike sitt, fra et år til et annet.

Hva resten koster her i kongeriket, det er priset slik at ingen i spør etter det på noen steder av kloden, om ikke kongedømmet demokrati og folkestyret i forkant har betalt milliarder i form av U-hjelp. FN kontingent. EØS til EU og NATO med Oppgjør midler etter simpelt mengdesalg av felles eide råvareresurser. Det er ikke den menneskelige intellekt (på norsk) eller nordmenns arbeidsinnsats som har gjort staten, men ikke borgeren nordmenn rik. Høykostland + Råstoff eksportør = idiotstat i alle oppgående investors bevisstheter slik koloniene i Afrika ellers er kjent for.

Av tiggete og innsamlete midler låner IMF (det internasjonale pengefondet,) ut penger til rente, hvor landene som tar imot denne lånte rente giften (for å betale renten) blir pantsatte og drukner i rente gjeld og utarmes. (Skaper gjeldsslaver som deretter blir gjeldsoffer, bankkrisen Kåre og Gro griseriet i norsk politikk.) Og Slik som klovne-riket Norge ble mellomkrigstiden før den store helte krigen 1940-45 definert som Det nedrige folkebedrag. A. Øverland. Nedrige = nedre rike til. Kongeriket folkestyre og demokratiets til nordmannens plass i en globalisert verden blant menneskeheten.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.