Finans

Oliver Stonheg
07.05.2019 kl 07:00 670

World Economic Forum er tross alt en interesseforening for verdens 1000 rikeste selskaper, og taler sine medlemmers interesser. Våre eks politikere løper etter smøremilliardene fratatt all oss øvrige, som de tildeler EU. FN og øvrige organisasjoner for egne fremtidige toppjobber skattefritt i de samme fora. 100 tall milliarder årlig blir tildelte det internasjonale pengefondet IMF i kontingent, men hvem betaler det hele? Ingen andre enn oss selv.

Med konfiskerte skatt/avgift offentlige midler finansieres World Economic Forum. FN. IMF. EU. EØS. NATO. WEF. Eks Verdens økonomiske forum, er en ikke-statlig ... 1000 av de største foretak i verden, som med sine medlemsavgifter finansierer driften. Slik som IMF - IMF-vurdering av norsk økonomi og finans¬ve¬sen: Nord¬menns gjeld er blant den høyeste i verden Norske husholdninger har en gjeld på 220 prosent av sin disponible inntekt, og er i verdenstoppen - etter mange år med høye oljepriser og lave renter, konkluderer IMF.
http://www.abcnyheter.no/penger/okonomi/2015/09/09/194871273/nordmenns-gjeld-er-blant-den-hoyeste-i-verden

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.