Farma

07.05.2019 kl 17:08 1876

Skal ikke bruke mye tid på dette med deg Power, for du vet nok dette betydelig bedre enn meg, men min oppfattelse er hvertfall slik at når det mangler kjøpere som det ofte gjør i PHO er det ingen stor utfordring å dekke inn en short.
MW selger og trykker ned kursen i forkant av inndekning og det kan de gjøre med et relativt lavt antall aksjer. Når de da har fått kursen presset ned et par kroner og samtidig fått noen nervøse til å kaste ut noen salgsposter kan dem kjøpe.
Dette gjentas mest sannsynlig flerforldige ganger hver dag dem dekker inn og grunnet lav omsetning i PHO er det bortimot bare MW som kjøper og selger til seg selv og de sliter da med å klare mer enn 20-30k på en dag uten å presse kursen.
Smart og forsåelig måte å gjøre dette på.
Bildet hadde derimot vært annerledes dersom det hele tiden var en sterk kjøperside, da ville selvsagt MW bidratt til å kjøre opp kursen ytterligere ved inndekning, utfordringen for alle andre enn MW er at i PHO pr. nå er det ikke kjøpere.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.