Dagens tema

ladaen7,30
07.05.2019 kl 17:23 933

Vannkraft er jo en fornybar energi, men når det å tjene penger ved å selge sertifikatene på den slik at Tyskland får ren energi og Norge ender opp med skitten energi på papiret gir altså et renere miljø? Selvsagt gjør det ikke det, den flyttes jo bare fra et sted til et annet.
Og disse kvotene man kan kjøpe om man forurenser, gir det et renere klima? Selvfølgelig gjør det ikke det, man omfordeler bare avgifter og noen tjener i bøtter og spann på ordningen.
Det viser at kunder er villig til å betale for ren kraft sier du, men i Norge er det liten interesse for det, for hvorfor skal vi det så lenge vi i virkeligheten bruker vannkraft. Det er jo bare på papiret vi bruker skitten kraft, rett og slett bare tull hvor noen tjener grovt på dette "spillet.

Politikerne roper over seg om miljø for dagen, men mange ser det komiske i det som foregår, det virker mer som en metode å få inn penger enn å redde noe som helst.

Om jeg fiser i heisen og springer ned og kjøper en klimakvote så henger jo lukta igjen i heisen allikevel, et latterlig klimatiltak.https://forskning.no/partner-forbruk-universitetet-i-oslo/nordmenn-vil-ikke-betale-for-fornybar-strom/689421

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.