IKT

Landmannen
KIT 08.05.2019 kl 08:56 199

"KOG:RAYTHEON SKAL LEVERE NAVAL STRIKE MISSILE TIL US MARINES
Oslo (TDN Direkt): Kongsberg Gruppen opplyser at Raytheon under Navy League-konferansen i Washington tirsdag annonserte at de skal integrere Naval Strike Missile (NSM) inn i Marinekorpsets eksisterende kommandostruktur i en såkalt "other transaction authority"-avtale verdt 47,59 millioner dollar, ifølge en melding fra Kongsberg Gruppen tirsdag kveld.
-Vi er meget fornøyd med å øke brukergruppen på NSM. Nå er NSM valgt av den amerikanske Marine og Marinekorps, Norge, Polen og Malaysia til bruk fra både skip og landbaserte kystforsvars systemer, sier Eirik Lie, administrerende direktør Kongsberg Defence & Aerospace AS i en kommentar.
I 2018 tildelte den amerikanske marinen en kontrakt til Raytheon for produksjon og leveranse av NSM til deres Littoral Combat Ships og neste generasjon fregatter. Marinekorpsets valg av samme NSM missilet som Marinen, gir operative samt logistiske og kostnadsreduserende fordeler, opplyses det."

Da blir det vel elektronikkleveranse for Kitron på denne?

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.