Olje og energi

Osnap
09.05.2019 kl 14:46 3498

Selvmotsigende. Om kursen vil løftes noen kroner som du sier, så har det absolutt noe å si hva den løftes noen kr FRA.
Den har ligget på 5,8 som høyest i venteperioden på borreprogrammet. Om vi stiger til 5 kr på melding om borrestart er det praktisk talt å gå i minus på meldingen ifht. hvor vi har ligget i tidligere ventefaser. Så jo, aksjekursen er faktisk veldig interresant. Fordi om vi stiger fra 3,5 til 7 f.eks vil mange gevinstsikre osv. men om man ligger på 5,5 når melding kommer vil den stabiliserer seg høyere og også touche et høyere nivå da aksjen har høyere opplevd verdi til å begynne med.
Det er overhodet ingen automatikk i at den vil treffe et "rettferdig" punkt idet borrestart meldes, ref. at mange nå mener Iox er for lavt priset. Når vi ligger så lavt nå så vil melding medføre godt mulig forårsake voldsomt brå stigning, overkjøpt RSI, voldsom gevinstsikring og så stabilisering på et nivå langt under det det burde ha vært, med påfølgende langvarig syting fra folk her om at den "egentlig burde gått rett til 10 kr" på melding om borrestart.
Redigert 21.01.2021 kl 07:47

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.