Farma

MolOnc
09.05.2019 kl 23:25 5469

Her mangler du sammenheng. NANO kom i en hengemyr når tidslinja ble utsatt grunnet nødvendigheten for å se effekten av andre doseringer. NANO har utsatt sin tidslinje flere ganger, før de nå nylig har greid å ha fokus over en lengre periode.

BGBIO derimot har holdt tidsfrister over hele linja. De har heller ikke blitt fragmentert, men motsatt, fokusert mot to indikasjoner, AML og NSCLC. De forsøker selvfølgelig å fange så mye som mulig av indikasjonene for hver sykdom, men det er jo ikke negativt, men heller positivt. De har nå sagt at de skal starte opp "late stage" studier i H2. Dette er studier som blir gjort før medikamentet blir registret før det går på markedet. De kommer nok først i havn i AML, også kommer kanskje hvalen som er NSCLC etterhvert. Grunnen til at NSCLC er hvalen er fordi markedet innen NSCLC overgår noe annet de andre i norsk biotech prøver på.

De har altså fokus på AML og NSCLC. Alle de andre studiene er det andre akademiske sentere og sykehus som gjør på egen regning. BGBIO gir kun sitt medikament og ber om at de som kompensasjon skal få tilgang på resultatene det generer sånn at de med best strategisk grunnlag skal kunne si hva nye og spennende indikasjoner kan være. Vi vil jo at pasientantallet dette medikamentet kan brukes på skal øke, og det gjør de på en ekstremt ressurs, og kostnadseffektiv måte akkurat nå.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.