Skatt og avgift

googleearth11
11.05.2019 kl 19:58 1056

Hvilken planet er du på? Jeg gikk vitterlig til valgurnene for knapt to år siden og var med på å stemme inn 169 personer som representerer oss alle. Jeg hadde rundelig tid og mulighet til påvirke prosessen som plasserte de forskjellige kandidatene på listene. Folket velger sine representanter. Det er demokrati i praksis. Valgloven er utarbeidet med støtte i folket. Eller mener du at alle 5,5 millioner i Norge skal spørres hver og især for absolutt alle beslutninger?
Det finnes piller mot synet ditt.
Det er ingen i utlandet som styrer Norge. Men Norge er en del av en global økonomi - heldigvis! Det medfører at vi får solgt olje og gass for 300.000.000.000 kroner hvert år. Det er strålende for vår velferdsstat. Det medfører at våre barn får gratisk skole, alle får gratis helsevesen, og de gamle slipper å bo under bruer eller på gata i sine siste år. Tror du sla være veldig fornøyd med å bo i verdens beste land (kåret gang på gang i UTLANDET!!!)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.