IKT

Havutsikt
12.05.2019 kl 11:38 4200

Jeg er overbevist om at IDEX ikke når break-even, hverken i Q4/2019 eller Q1/2020. Jeg er også sterkt tvilende til om de i det hele tatt når det. Ser dere virkelig ikke at verdenslederen hele tiden utsetter eller skyver problemene (utfordringene) foran seg? I årevis har det vært snakk om at avtaler og inntekter er nært forestående, men hva skjer? Avtaler som er blitt meldt har forsvunnet som dugg for solen. Den ene emisjonen avløses av den neste.

Det vi opplever er en tafatt ledelse som nærmest er instruert i hva de skal si for å være berettiget lønnen sin. Blir presset for stort mot sentrale personer byttes de bare ut, eventuelt tildeles en annen lukrativ stilling i selskapet. Snakk om å fraskrive seg ansvar. Trekk en parallell til THIN og se hva som skjer der. Er det en tilfeldighet at det så å si er de samme personene som er involvert? Har ikke historien om togrøvere lært oss noen verdens ting?

Det må bli slutt på at et så overpriset selskap, med kun et par millioner i inntekter i kvartalet, hausses til å være noe helt annet enn det som er realiteten. Her "brennes" det bortimot NOK 70 mill. i kvartalet. Det må således være lov å stille spørsmål om og krav til selskapet, uten å bli stemplet som "papegøye" eller bli sett på som en raring fra en eller annen planet.

Nok er nok. Nå kreves det handling i form av resultater og ikke rosenrøde festtaler fra verdenslederen. Vis at selskapet har livets berettigelse eller forsvinn.

Lykke til!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.