Transport

Frodon
12.05.2019 kl 15:46 3776

Når idioter skriver dumme ting uke etter uke på HO og prøver å lure folk til å tape pengene sine, er det godt å se at de taper pengene sine selv. De som har blitt lurt inn i NAS via de "seriøse" NAS skribentene på HO, har blitt advart så godt som det er mulig. De kan takke seg selv for tapene. De som kjøpte NAS aksjer uten å sette seg inn i selskapet, taper sannsynligvis på det meste de kjøper på børsen, selv om de kan også ha flaks en gang i blant.

Det jeg lurer på, er hvorfor kjøper dere aksjer i NAS hvor det er høy risiko for å tape alle pengene, istedenfor å kjøpe inn i bra selskap som går med overskudd og som betaler utbytter til aksjonærene år etter år...? Er det et håp om å bli rik raskt? Er det spenningen? Eller er det griskhet på linjen med Kjos, som har belånt NAS aksjene sine med kr 30 pr aksje? Har ALLE her skjønt konsekvensene hvis Kjos MÅ begynne å selge aksjene sine...? Det har skjedd med Idar Vollvik og Fred A. Ingebretsen. Blir Bjørn Kjos den 3dje inn i denne rekken som går fra suksessfull grunder i Norge, til konkurs...?

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.