Marianne
30.08.2022 kl 17:57 9854

Hei Sola!
Svarer deg på Lighters tråd.


Mange fine innspill . Som du viser ville en normal oljepris på rundt 60 ca gitt et helt annet årsresultat. Det var det jeg ville utfordre Frodon på nettopp hvilke resultater man ville fått . Et årsresultat på 0 1 halvår 1,6 milliard for andre halvår. Tilsammen ca 1.6 milliarder. Pluss bonusen fra Boeing. Hva ville kusen til NAS vært da? Når man også ser de absolutte ville bevegelsene på fuel i forhold til olje vet man også at dette er midlertidig. Ser teknisk analyse på olje er bull men kortsiktig bear. Ser at fuelprisen har fulgt euro/USD kursen. Da snur vel den når euro/USD snur.
Jeg tror vi snart nærmer også bunnen for euro/USD. Andre sier til neste år. Når krigen er over skal USD kraftig ned. Oljen steg rett opp fra 60 USD til 130 når krigen startet. Den vil snu. Spørsmålet er når. Vanligvis så følger fuel og olje seg hverandre men på linken du la ved ser vi hvordan fuel øker så mye mer en oljen. Det er det som har gått galt dette kvartalet. Vi ser fuel pris på 175 samtidig med en oljepris på 95. Det er helt vilt.

Når man studerer fuelprisen ser man i det siste hvor oljen har falt faller fuelprisen tilsvarende mer og gir håp om en mye lavere pris. Utfordringen er når det skjer. Dette viser bare hvilken fantastisk jobb Norwegian gjør og hvor gode muligheter de har til å lykkes. Når man også vet at de enda vokser med voksekostnader vil gjøre resultatene enda bedre i fremtiden.
Redigert 31.08.2022 kl 07:31 Du må logge inn for å svare