Gull og gruve

rischioso
12.05.2019 kl 18:33 2531

RE - Grunnen til at utility tokens ikke ble noe av var at Beitnes og Grue bløffet markedet om at de klarte å levere FE62 til kjøperne fra Kina. Noe denne typen tokens gir rom for. Det gjør det ikke i asset backed token lisensen.

* Dette stemmer jo ikke hvis jeg forstod deg rett - at det går på jernkvaliteten av hva som kan tokeniseres. Både asset backed og utility linked token kan backes eller linkes opp i mot F62 og/eller hvilken som helst annen kvalitet, men forskjellen går på at de gjennom utility token så får ELE kun kommisjon av salget da det ikke leveres fra egen gruve i tillegg til at utility token ikke gatanterer leveranse noe som igjen gjør den mindre interessant i motsetning til den asset backed token som garanterer leveranse frem i tid.

En annen viktig ting når det kommer til utility token og samarbeidet med andre gruveeiere som skulle levere var at ELE blir utsatt for en prisflukturering hvor de risikerer å kunne sitte igjen med svarteper om prisendringen går i deres disfavør.

Av samme grunn snudde ELE på flisa (igjen) og tenkte å lansere en hub slik at de skulle få en kommisjon pr handel noe som dessverre også bare ble med tanken.

RE - Du prøvde deg det er din greie ris så enkel er det

* Nå er det andre gangen at du insinuerer at det foreligger en bløff fra min side, men det gjenstår å dokumentere og det får bli din greie - så enkelt er det … ;)

Men for all del - timer man riktig på intradag trading så kan det fortsatt være noen kroner å tjene på denne, men å tro på caset slikt det har utviklet seg kan fort bli dyrt - meget dyrt.

For når vi kjenner til hva som kan komme og som er det eneste som holder liv i selskapet (AMI) så MÅ det foreligge en varig prod lisens og som vi også kjenner til så vil det være avhengig av en feasibility studie som selskapet (AMI) meldte for ikke lenge siden hvor timeline er godt over året før den er ferdig og det går fort ennå et år før man kan forvente at det blir gitt en varig lisens - tidligst.

En midlertidig AdEx permit for prøveprod vil ikke gi inntekter, men utgifter ei heller vil AMI kunne børsnoteres basert på en prøvelisens...

Så kan man jo da tenke seg til hva som vil kunne skje i mellomtiden med kursen hvor det blir ren gjetning om hva som kommer først - en varig prod lisens eller avvikling ...

Fortsatt god helg!
Redigert 12.05.2019 kl 18:39

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.