Gull og gruve

nopetter
12.05.2019 kl 18:53 2486

Takk for det ris

Det jeg mente med at de to bløffet markedet var at de to destinasjonene i Kina som de skulle levere malmen fra hadde de ingen avtale med. En annen grunn er at kineserne hadde på den tiden total forbud mot all krypto handel uansett type. Dette kom fram senere. De brukte ca 9 mnd på å få fram et WP der de håpet på å gå produksjonslisensen I Canada noe de aldri fikk. Og for å komme markedet i møte så måtte de legge fram et WP der FE68 aldri ble beskrevet, kun FE62. Enda Beitnes hadde lovet markedet at et tokens salg i iron skulle gjennomføres ca februar 2018 med produktet fra AMI.

Noen avvikling av AMI kommer nok ikke men hvor lenge de kan holde jævelskapet i gang er vanskelig å si. Det som er utrolig er at disse grupperingene mener at de har for lite å si og kritiserer myndighetene med det utroligste. Det er 10 ganger flere gruve konsepter til behandling hos indianer grupperingene enn det er gruver I drift i Ontario. Lenge leve galskapen

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.