IKT

ArtDude
13.05.2019 kl 05:54 4005

Nå har de pratet om børsnotering, UK eller USA. Det er naturlig det skjer med et spredningssalg i en forstand og nye penger inn. Det riktige tidspunktet er selvfølgelig når det ligger kontrakter der, for redusert utvaning. Eller for økt salg, hvis man trenger arbeidskapitalen.

Når de kjører piloter i disse dager, er det en test på volum som kan 5 og 10-dobles i world wide i sekvensielle utrullinger. Så er det sider ved volum at man tilbyr kortet i ulike programer. Black - card, og i UK krevde det en inntekt på £ 100 000, som er en sum penger. Mye får man ikke kontrollert før dette kommer i større volum, til menigman.

Helt sikker på teknologi og leverandørsiden er man ikke før man har en løpende produksjon og leveranser, bruk. Og når volum kommer, vil prisen måtte gå ned. Er det penger i det, øker konkurransen fra andre tilbydere. Mye handler da om forsprang på tester, sertifiseringer og det like.

De har penger til 9-12 mnd drift. De vet det er vanskligere å hente penger neste gang. De har med kunngjorte, og ikke - kunngjorte kunder tenkt at dette skal holde løpet ut. Styret har gjort noe her. Og de som kom inn med penger, har nok gjort sin DD.

Dette kan gå bra. Det kan gå fort. Også er det all risikoen på ting som kan gå galt.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.