Offshore

SBX 13.05.2019 kl 07:16 1692

Størst oppside har SBX. selskapet fremstår som ferdig finansiert og med lav gjeld. Aksjen har fått motgang p.g.a en rettet emisjon, selskapet ønsket ikke å bruke obligasjonsmarkedet, men heller benytte EK markedet - SMART av ledelsen. Men kortsiktig fikk det konsekvenser for aksjekursen. Den skal opp - de som snakker om short her på Forumet forstår ikke hva dette er, betydelig short i SBX er en så stor risiko at de som ev har tilgang til å låne aksjer bør tenke seg om - aksjen er snart klar for å ta av skikkelig sammen med de andre seismikk aksjene.

Hvem er vi? (Vi har 3 investeringsselskaper, et i eiendom og to selskaper i aksjemarkedet, det ene for lange utbytte case det andre kun trading) Vi har vært med i seismikk i 20 år, i flere år har vi vært ute, men nå ser vi det berømte lyset i tunnelen. Best oppside med lavere risiko enn mange legger til grunn p.g. av smarte trekk fra ledelsen - SBX.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.