Dagens tema

Oliver Stonheg
13.05.2019 kl 11:48 270

Støre får sikkert millioner inn på egen konto hver måned fra bompengeselskapene. Han, sammen med mange andre politikere, eier store aksjeposter i disse aksjeselskapene, akkurat som de gjør fra barnevernsrelaterte selskap. Pengene går IKKE til veivedlikehold, men rett inn lommene til frimurerpolitikere.

Denne kommentaren (angående Støre) er kopiert fra en annen tråd på fb.

"Han (Støre) har fått tilbud av Hillary om god stilling i FN hvis han får gjennom tvangs vaksinering. Influensa er neste de vil tvangsvaksinere oss mot og da har de tilgang til å fikle med vårt dna og skape oss om til lydige roboter".

Vi minner alle om at det vi nå ser tydelig tegn på er at norske politikere har nye stillinger liggende klare i FN (=Brussel) og NATO (=Brussel), med fler. AS NAV, blant andre, er registrert i Brussel.

Brussel er erklært 5G fri. - INGEN TILFELDIGHET.

InfoWarriors of Norway har tidligere skrevet om at Stortingspolitikere kommer til å rømme landet når 5G innføres. De vet hvordan farlig dette er, og driter i folket. De gjennomfører nå de siste tiltak før all teknologien er på plass for å drepe alle i Norge. Dette er så farlig at vi oppfordrer alle til nå å samarbeide om å fjerne smartmålere, kvitte seg med mobilen, fjerne alle antennene fra takene og mastene, eller dør vi.

Hør jesuitt landsforæder Støre tar bladet fra munnen i denne korte videoen:

Alt tyder på at han er innforstått for lengst med at han får en stilling i Brussel/utlandet. Det gjør alle norske landsforrædere etter endt oppdrag i "hjemlandet".

https://www.youtube.com/watch?v=6qA2G_ZgEWY

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.