IKT

Nå gir vi gass
13.05.2019 kl 14:10 8209

Jeg limer inn innlegg fra Rosenthal fra forrige lenke:

HitIT skrev News: https://www.strongpoint.com/news/strongpoint-and-reflexis-systems-partner-in-the-nordic-countr..
Her er en oversettelse:
StrongPoint knytter seg sammen med Reflexis, bransjeleder i sanntidsbutikkoperasjoner og arbeidsstyringsledelsesløsninger, for å forfølge muligheter i Norden og Baltikum. Ved å samarbeide med Reflexer i disse regionene, vil StrongPoint utvide sin produktportefølje med best-in-class Real-Time Task Management og Workforce-løsninger, noe som forenkler butikkoperasjoner, optimaliserer arbeidskostnad og forbedrer butikkutførelsen. Dette partnerskapet vil gjøre det mulig for StrongPoint å oppfylle kundens krav til å holde kostnadene nede og vil låse opp potensialet til å bli konkurransedyktig i dette nye feltet og generere vekst for fremtiden. Refleksis verdi proposisjonen komplimenterer StrongPoint i systemløsninger, og vil bidra til å låse opp nye brukssaker som støttes av en overbevisende avkastning på investeringen.

Jacob Tveraabak, administrerende direktør i StrongPoint, sier om det nye partnerskapet: "Arbeidsstyring (WFM) og Real-time Task Management (RTFM) -løsninger er høyt oppe på våre kunders agenda, da marginene i butikken er presset, og lønnskostnad er den mest betydelige kostnaden vare for butikker etter COGS. Reflexis 'store kundebase og akselerert kundevekst gjør det til markedsleder takket være deres robuste løsning og forpliktelse til kundesuksess. Sammen tror jeg at vi vil kunne gi våre kunder store besparelser i årene som kommer. Det er ingen steder i verden hvor lønnskostnader er høyere enn i Norden. WFM / TFM representerer et nytt område for Strongpoint, og vi vil bruke vår posisjon i markedet for å lykkes med Reflexis i fellesskap her. Dette er også en mulighet for oss å utvikle våre ferdigheter i dette spennende nye området og for å skape vekst for fremtiden. "

"Vi er glade for å samarbeide med StrongPoint for å bringe Reflexis 'løsninger til forhandlere i Baltikum og Norden," sa Brett Walker, VP Global Alliances, Reflexis. "Vi har sett enestående global etterspørsel etter våre realtidsbutikkoperasjoner og arbeidsstyringsadministrasjonsløsninger som forhandlere forfølge digital transformasjonsstrategier som forenkler arbeidet til butikkansvarlige og medarbeidere. Å ha en partner som StrongPoint, med dype røtter og et sterkt rykte i disse markedene, vil akselerere vår evne til å tilby komplette detaljhandelsløsninger når vi utvider. "

Om Reflexis Systems, Inc.
Reflexis er den ledende leverandøren av real-time store operasjonsløsninger som har blitt valgt av mer enn 275 globale forhandlere, med 6 millioner tilknyttede selskaper, for å forenkle butikkoperasjoner, optimalisere arbeidsutgifter og forbedre butikkutførelsen.

Reflexis ONE-sanntids arbeidsplattform hjelper forhandlere med å forenkle butikker og forbedret linjeplass for felthåndtering, noe som resulterer i betydelige tidsbesparelser, nøyaktig utførelse og en overlegen kundeopplevelse.

Reflexis Systems, Inc. er privateid og har sitt hovedkontor i Dedham, Massachusetts, og har kontorer i Atlanta, Columbus, London, Düsseldorf og Pune (India), med ytterligere salgstilsted i Europa og Latin-Amerika.
Redigert 13.05.2019 kl 14:12

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.