Finans og forsikring

Nornodemocracy
18.03.2018 kl 15:44 6657

http://sissener.blogg.no/1521279591_stre_kynisk_og_slem.html
Er det slemt av en skandalisert Ap-leder å ikke klare å tilgi en kvinnelig politiker som åtte ganger har bedt om unnskyldning i Stortingssalen?

Ved å piske opp stemningen for å skape et politisk kaos prøver Jonas Gahr Støre å gjenreise et parti som har ligget med brukket rygg siden valgkatastrofen i fjor høst, og ikke minst bli statsminister.

--------------------------------------------------------------
Dette kan jo skape kaos på flere måter, Støre virker totalt uansvarlig, i sin higen etter makt kan det se ut som han vil styrte landet inn i kaos politisk, som også kan skape økonomisk kaos ved store bølger på børs og usikkerhet fremover.........................................
Er han villig til å styrte landet ut i kaos for egen vinning bl.a ? ja jeg er ikke i tvil om svare dessverre, etter det som Sissener har skrevet, når man er villig til å gjøre seg til ...... for et teppe bl.a som Sissener skriver om her.........................................
Redigert 20.01.2021 kl 19:06

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.