Olje

bergsmofs
14.05.2019 kl 11:58 10000

Oil Insurance limited, Bermuda registrert investeringsselskap. Økonomi rating A. Nye eiere jfr. Avtalen å kjøp i Argentina. Ny betydelig aksjeeier.
Så sammen med Integra oil and Gas, så er det nok en del kontakter i dette nettverket. Så her ligger nøkkelen for bonds, finansiering fremover. Ledelsen i IOX sier at selskapet skal utvikles til det beste for alle eiere. Hadde ikke dette nettverket å nye eiere med interesse vært på plass, da hadde IOX vært i samme gropa som noen andre små oljemygger. Men videre utvikling å finansiering er tilstede av IOX, å eier interesser har uttalt tidligere i strategisk dokument (pareto konferanse), at de ønsker å utvikle IOX. (Til et nytt Andes energia/ nå Phoenix recources, suksess)
Dette er det som ikke sies konkret, men her ligger nøkkelen videre. Så gjenstår det å se nøyaktig hvordan og hvilken betydning dette vil få for mitt aksjeeierskap ? Men dette wsamt dyktig ledelse med lokal tilknytning, er det jeg har troa på. Venter på neste steg nå.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.