Offshore

14.05.2019 kl 12:44 2885

En liten korrigering og oppdatering på Skandi Admiral innlegget 11. mai 2019 kl. 12:32.

Ifølge Hilde Drønen «så har Skandi Admiral for så vidt ikke endret til Panama flagg for det har hun hatt hele tiden. Det brasilianske flagget er såkalt «dual Flagg».»

Drønen går videre og sier at DOF ikke har tatt noen endelig beslutning hvorvidt fartøyet skal opereres i spot markedet da det vil være avhengig av hvordan markedet utvikler seg i Nordsjøen. Dette er også grunnen til at selskapet har besluttet å gjennomføre 20 års klassing av fartøyet.

Det overrasker meg at DOF vurderer Skandi Admiral som ett potensielt konkurransedyktig fartøy i Nordsjøen, men stoler på at selskapets ansatte og ledelse vet hva de gjør. Uansett ble det bekreftet at fartøyet skal gjennomgå ny klassing, noe selskapet ikke gjør uten at de har tro på at fartøyet vil kunne tilføre selskapet inntekter på en eller annen måte over de neste 3 til 5 årene.

Til slutt spurte jeg Drønen om de hadde planer om å sette inn ett annet fartøy i Brasil, på Brasiliansk flagg. Svaret var at «Det er mulig å importere et annet DOF skip som brasiliansk flagg, som vil bli aktuelt dersom vi vinner en kontrakt i Brasil».

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.