Offshore

hstray
14.05.2019 kl 20:09 2451

Så visst Dof leverer ett brukbart resultat(bedre enn 2018 første kvartal) og ikke varsler noen emisjon som alle skiver om skal komme så skal kursen opp 100% til ca 8? Det var på disee nivåene kursen lå ved Q1 18 da med ett betydelig svakere markedet på de fleste områder.
Legger også med svaret jeg fikk fra Hilde Drønen, CFO i Dof.
Jeg tolker hennes svar på at det ikke kommer noen ny emisjon med det første

Ny Emisjon?
Hei Hilde. Ser Dof har gått kraftig ned siste tid pga av frykt for ny emisjon for å betjene renter og avdrag.

Klarer Dof ASA betjene alle lån med avdrag og renter ihh til ordinær nedbetalingsplan i første og andre kvartal 2019?

Hvordan ser dere markedet i 1.kvartal 2019 sammenlignet med 1.kvartal 2018?

Svar Hilde Drønen CFO Dof.
Hei

DOF ASA betaler normale avdrag i datterselskapene Norskan Offshore Ltda og DOF Subsea AS. I DOF Rederi AS og DOF Deepwater (50% eid JV) er gjelden restrukturert dvs. 25% av normale avdrag betales fram til 2021. Denne nedbetaling er lagt til grunn i 2019.

Markedet i Nordsjøen har i første kvartal i år vært bedre sammenlignet med samme periode i fjor hovedsakelig for PSV flåten, og konsernet har pt ingen skip i dette segmentet i opplag. For AHTS flåten har utnyttelsen og rater vært noe bedre, men markedet er fortsatt svært volatilt. Markedet i Asia og Australia viser tegn på økt aktivitet. I Brasil er aktiviteten på samme nivå som i , men her forventes økt etterspørsel framover på grunn av økt aktivitet både fra Petrobras og IOCs. Markedet for subsea IRM er på samme nivå som i fjor.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.