Olje

Reserven
15.05.2019 kl 02:13 4808

 
Åpenbart at InvestorXYZ sjelden eller aldri? leser avisene DN og FA, bare enkelte gratis online artikler. Snakk om å uttale seg på fullstendig sviktende grunnlag. Hvor er Trygve Hegnar tydelig negativ til NEL?  Etter alle NEL kvartalsrapporter, bortsett i fra den siste, har FA hatt saklige, men kritiske artikler om NEL angående underskudd, manglende inntekter, og langsom fremdrift. Har DN noen sinne hatt en artikkel om NEL (bortsett i fra børskommentarer)?

Jeg har lest DN daglig i over 30 år, og FA daglig i nesten 25 år.

Ett bevis på at InvestorXYZ tar FULLSTENDIG FEIL når han påstår at FA bare skriver positivt:
http://vxz.eu/2019-05-03__FA_1__Forsiden

----- ----- ----- ----- ----- -----

FA er etterhvert blitt Norges mest seriøse avis, bortsett i fra forsiden og enkelte av Hegnars ledere. FA skriver/rapporterer veldig saklig, nøkternt og objektivt om firmaer og finansnyheter, sjelden med egne meninger, synspunkter og vinklinger. Mange av artiklene er rene intervjuer hvor FA kun gjengir sine spørsmål og intervjuobjektets svar.

----- ----- ----- ----- ----- -----

En må vite at den eldre garden av DN journalister er tidligere AKP(m-l) -ere. Som finansavis skriver DN veldig lite om firmaer, og er det noe, er det preget av journalistens personlige meninger, eller for å få frem DNs venstrevridde politiske synspunkter. DN skriver fortrinnsvis om personer, spesielt når de kan skrive dritt om noen, særlig dritt om menn eller firmaer ledet av menn.
DN er mest et daglig ukeblad for sladrekjerringer.

DN har en ekstremt tydelig kvinneprofil, overvekt av kvinnelige journalister, og mesteparten av intervjuobjektene er kvinner, nesten alle finansfolk, økonomer og jurister som uttaler seg er kvinner. "Alt" kvinner gjør er bra, "alt" menn gjør er dårlig, kvinner er generelt bedre egnet enn menn til det meste, og menn gjør "alt" for å undertrykke kvinner, er gjennomgangparolene i DN.

http://vxz.eu/2019-05-14__DN_13__Cash-is-QUEEN
Ikke særlig originalt.

http://vxz.eu/2019-05-02__DN_25__Ti-tusen-kvinner-kan-ikke-ta-feil
En sjelden tullete påstand. Hvis det å være minst ti tusen (med samme mening) er det samme som ikke å ta feil, dvs ha rett, er det mange skumle grupper som har rett, inklusive [ny]nazister, kommunister og Ku Klux Klan.
Klarer ti tusen kvinner ikke bedre enn å påstå at de har rett fordi de er minst ti tusen, og digge Facebook og Zuckerberg, er det ikke mye å skryte av. Hva med å ha et eget norsk forum, eller bruke HO? I motsetning til FB betaler Hegnar Media skatt til Norge.

Både fredagsbilaget D2 og lørdagsbilaget MAGASINET er mest rene "kvinneblader" med masse mote, interiør og reiser.

DN kritiserte lenge "daglig" norske firmaer med mannlig CEO (og mannlig styreleder) for å ha for få kvinner i toppledelsen - hvis ikke minst 50% av toppledelsen bestod av kvinner. Da jeg for ca ett år siden skrev til DN og påpekte at Oslo Børs da hadde både kvinnelig styreleder og kvinnelig CEO, men ellers bare menn (6) i toppledelsen, og ba dem spørre CEO og styreleder hvorfor, ble det HELT stille fra DN på den fronten.

Men DN skal ha at de har gode dyptpløyende og avslørende artikler, som f.eks. om boligkjøpene til Oslo kommune, Ivar Tollefsens omgåelse av kommunal forkjøpsrett og arealjuks, TIDAL svindelen, etc.

Redigert 15.05.2019 kl 02:57

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.