Olje

Sann
15.05.2019 kl 11:40 3914

"Investeringsøkonom Mads Johannesen sier at Nordnet merker stor etterspørsel blant sine kunder etter grønne alternativer, miljøvennlige fond, aksjer og selskaper.
Det har ligget der lenge, og så har det kommet voldsomt det siste halve året."

Dette er det ingen tvil om lenger og internasjonale fondsforvaltere vil i likhet med større og større inntreden i Nel finne samme potensialet i Hexagon fremover.
Fondene styres av en etterspørsel og en tvungen overgang mot grønne aksjer. Da er det ikke så mange selskaper å velge i heller og trykket vil bli stort fremover i disse selskaper.
Hexagon er vel det selskapet som ikke har fått det samme løftet enda og har derfor et enormt potensial i kursutviklingen når markedet oppfatter dette.
Forvaltere spår også her en 100% økning og som kan komme som en rekyl og som vi har sett blitt passert på kort tid i selskaper som bl.a. Nel, Powercell, Scanship m.fl. Mange har sittet på gjerdet og mistet disse solide oppganger og Hex er derfor en gylden mulighet nå. Selskapet har i tillegg en god økonomi og posisjonerer seg for solid vekst fremover.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.