Finans

Nanoq
15.05.2019 kl 11:41 2361

Ikke bare Kina/USA-konflikten er en stor trussel.

..."In a series of editorials and op-ed articles published Monday and Tuesday, Chinese state media slammed what it labeled the Trump administration's "greed and arrogance", called for a "people's war" targeting the US "with precision" as China begins a "fight for a new world." The nationalist, state-owned Global Times tabloid wrote.

Og fra http://www.xinhuanet.com/fortune/2019-05/13/c_1124489058.htm :

....USA er engasjert i store skatteforhøyelser, og selvskadesfrekvensen er ekstremt høy. Denne praksisen er veldig pinlig, men det har vært vanskelig i lang tid. Det neste Kina ønsker å gjøre er å sikte på å skyte og prøve å unngå selvskade. I motsetning til USA som prøver å ta raske beslutninger, er den kinesiske siden villig til å kjempe for en langvarig krig. (Oversatt fra kinesisk med Google)Også ordkrigen mellom USA og Iran er meget alvorlig. Mye tyder på at denne konflikten kan eskallere alvorlig i de kommende uker og måneder. Trump og hans neocon-sjefideolog John Bolton kan finne på nesten hva som helst av galskap når det gjelder å ramme Iran.

Også resultatet av EU-valget om 10 dager kan bli en alvorlig sak for markedet.

PS.: Har selv redusert 80% i aksjemarkedet i formiddag, og venter med å gå inn igjen til disse konfliktene og usikkerhetene er redusert markant, og verden igjen er mer normalisert.

Redigert 15.05.2019 kl 11:43

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.