Olje

Sann
15.05.2019 kl 12:05 2941

Fin artikkel om Nel i E24 idag:

"Tyske investorer blir stadig større i hydrogenselskapet Nel. Internasjonale investorers interesse for grønne aksjer har bidratt at selskapet har blitt en børsrakett, mener forvalter. Det grønne energikretsløpet får sterkere fotfeste i større markeder, type Tyskland, i Asia og i California. Jeg tror at mange av investorene som har kommet inn er internasjonale investorer.
Det er større internasjonale forvaltere som skal ha en andel grønne aksjer. På verdensbasis er det ikke all verden å velge blant. Da blir det til at man kjøper det som er der, sier han."

Dette bekrefter stor internasjonal interesse for Nel fremover. Hex ligger også an til å få en kraftig rekyl opp på samme måte som Nel når investorer og markedet oppfatter det enorme potensialet i dette selskapet med god økonomi og posisjonering for solid vekst. Mange investorer har nok sittet på gjerdet i det grønne skiftet og ikke fått med seg fine oppganger i selskaper som Nel, Scanship og Powercell m.fl. Hexagon står for tur og mange vil se denne aksjen som en ny mulighet.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.