Olje

Nanoq
15.05.2019 kl 12:42 3845

Helt enig i potensialet, har vært 100% investert i grønne aksjer det siste året, med NEL og HEX som de klart største.

Det eneste som kan forhindre den oppgangen på kort sikt er en skjerpelse av USA/Kina-konflikten og USA's aggressive opptreden mot Iran. Spesielt det siste ser veldig alvorlig ut, hvor det også er skjedd sabotasje mot 4 tankskib i havneterminaler i Persiabukta for få dager siden. Sannsynligvis en "false flag" aksjon fra noen som har interesse i å øke denne konflikten. Trump og hans nærmeste utenrikspolitiske medarbeidere, sjefrådgiver John Bolton og Utenriksminister Pompeio, er begge neokonservative hauker, og har i flere år uttalt sterkt ønske om å gjøre Iran til en politisk og økonomisk krøpling. At disse kan finne på å handle voldsomt i denne saken skal man ikke se bortfra. I så fall med meget negative konsekvenser både for finansmarkedet og for den politiske stabiliteten i verden.

Jeg har valgt å redusere markant i aksjene i formiddag fordi jeg synes det er for mye usikkerhet i markedet og i verden akkurat nå. Men går fullt inn igjen når situasjonen normaliseres, kanskje først om noen måneder.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.