Dagens tema

- Havfruen -
15.05.2019 kl 16:51 1051

Folk må våkne opp og forstå at det er andre motiver som styrer klimafanatikerne enn klima. Følg pengene.
Al Gore hadde 1 million dollar i formue da dette startet, han er god for over 100 millioner nå. De enorme pengesummene som politikere i alle land pøser ut over alle prosjekter som har klima i navnet sitt, ender selvsagt i lomma til alle aktivistene som får eierforhold og lønninger i denne enorme aktiviteten. https://resett.no/2019/05/15/klima-er-kulturmaxistenes-nye-kampsak/

Her hjemme har foreldreparet Berg/Trædal skaffet seg hver sin solide politikerlønn fra intet, og Rasmus Hansson økte egenkapitalen solid på gården i Bærumsmarka den perioden han satt på Stortinget. Den reelle grunnen er svært ofte en helt annen enn den offisielle!

"Hittil har ingenting av IPCC forutsigelser stemt. Fredsprisvinneren Al Gores film er blitt tilbakevist på alle områder. Selv IPCC må innrømme at temperaturen på jorden de siste 18 – 20 årene ikke har steget. Men skolebarna har fått panikk og streiker. Dette er politisk styrt vitenskap og presset på vitenskapsmenn både når det gjelder lønn, bevilgninger og karriere er enorm. Det som er typisk for klimarealistiske vitenskapsmenn er at de er pensjonister. Da risikerer de ikke noe annet enn å bli kalt demente. Professor Stein Bergsmark og Nobelprisvinner i fysikk, professor Ivar Giæver som nylig var på TV2 uten at han fikk særlig mye oppmerksomhet."

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.