Dagens tema

Fjordgubben
15.05.2019 kl 18:19 1036

Neida, men vi er alle mennesker, tror de fleste vil sette pris på å ikke miste jobben, bli utfryst fra det gode selskap etc.

Politisk korrekthet er ikke noe man kødder med.

Og det er jo ikke slik at forskerne trenger å forfalske resultater, da det er opplest og vedtatt at menneskene er skyld i det varmere klimaet trenger ikke «klimaforskerne» å forfalske noe som helst, det blir omtrent som det ikke er nødvendig å forske på om jorda er flat, for det er et like stort faktum som at menneskene er skyld i det varmere klimaet.

Så jabba, nekkeik og dere andre må bare fortsette å tro at noe som tilsvarer et par sekunders sollys pr dag vil være nok til å endre på jordens klima, ikke bare ørlite, men med så voldsomme konsekvenser at hele jorda vi få sin undergang.

Er du klar for dommedag jabba? Det bør du, for det er ikke sjanse i helvete for at kineserne, inderen og andre lignende land skal «redusere sitt carbon-print» som det så fint heter.

Vi andre kan slappe av.
Redigert 15.05.2019 kl 18:24

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.