Farma

Londonmannen
15.05.2019 kl 22:07 1769

Nå er det vel slik at det er ledelsens guiding som tilsier blå bunnlinje først i slutten av 2020. Men jeg tror man skal merke seg at det er guiding, ikke en fasit over hvordan det blir. En guiding som er basert på hvordan ledelsen så verden vinteren 2019.

Men ting kan endre seg underveis. Nå har ikke ledelsen sagt noe om hvilke antall scope, blandingsforhold mellom regide og flexiscope, elller brukerfrekvens denne guidingen er basert på.

Allerede nå vet vi at det er en meget stor ledig kapasitet i allerede utplasserte scope. Men er guidingen basert på full utnyttelse av kapasiteten? Tvilsomt.

Kan brukerfrekvensen utover i 2919 og 2020 bli påvirket av rettningslinjer som kom tidligere i vår? Kan brukerfrekvensen bli påvirket av nye funn hvordan BLCC påvirker pasientene? Kan brukerfrekvensen bli påvirket av pasientenes etterspørsel? Jeg vil ikke utelukke det. Men dette er faktorer ledelsen ikke har full kontroll på.

Man kan derfor ikke anse ledelsen sin guiding som fasit om når selskapet får blå bunnlinje.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.