Olje

Xito
15.05.2019 kl 23:32 4583

Mimsa- mange som poster analyser her går veldig i dypet og er konkrete. I finanssammenheng betyr dette gjerne spesifikke tall som grunnlag, verdsettelser av assets, cashflows, capex/opex, produksjon, juridiske og politiske avgjørelser. Alternativt tekniske analyser av aksjekursen.

Hadde satt stor pris om du med hjelp av disse nøkkeltermene kunde utdype det du sier om Tunisia, samt ditt kursmål. Har egentlig ikke klart å finne noe spesifikt, hverken kvantitativt eller kvalitativt, som du presenterer som grunn for dine meninger.

Som tungt investert i PEN for tiden, og med den ekstreme kortsiktige risikoen det innebærer, hadde jeg satt veldig stor pris på spesielt tall som eventuelt motsier min egen analyse om at PEN med en produksjon på 5000 fat/per dag i 2020 og oljepris over 65 $ sammen med nåværende skattenivå og oppgitt opex (og der faktum at opex/fat vil synke for hver fat produksjonen øker).

Mener du at skatt eller opex i Tunisia vil øke dramatisk det nærmeste året? Andre engangskostnader?

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.