Farma

bravi
16.05.2019 kl 05:06 1491

En ting er helt sikkert, hvis man har lest en del på disse trådene så har det ikke vært mulig å unngå å lese at kursen skal opp til 1900 lenge før det er gått 3-5 år. Et så langt tidsperspektiv som 3-5 år er helt håpløst, innen den tid kan mange nye behandlingsformer ha kommet og Cysview være utgått på dato for lengst.

Har ikke hatt tid å sett mye på Q1 men bare konstaterer nytt underskudd men ellers lovende bla....bla...bla. Bruksfrekvens skuffende som tidligere, bare litt over en gang i uka per skop. Det går antagelig litt og litt bedre med Photocure men tviler på at det er nok til å løfte kursen særlig mye.

Til nye biotek investorer kan nevnes noen nyttige tips hvis dere tenker å investere i denne sektoren, tar dere hensyn til dem trenger dere ikke bruke mye tid på å sette dere inn i casene og "forstå" alle evighets prosessene som disse selskapene tilsynelatende driver med og som de (selvfølgelig) normalt aldri kommer i mål med. Er du heldig kan du til og med tjene noen kr.
-Ingen informasjon mellom Q presentasjoner betyr dårlige nyheter, selg før Q presentasjonen.
-Begynner selskapene å sende ut positive meldinger og kursen går opp, ha fingeren på salgsknappen, da er det like før det meldes emisjon. Det er ingen fare med å selge for tidlig, kursen kommer uansett og alltid ned igjen.
-Se på innkallingene til GF, er det snakk om emisjonsfullmakter samtidig som økende bonuser og opsjonsordninger er det et salgs signal, da vet man at selskapet ikke kommer til å levere på resultater/ inntjening.
-Er selskapet administrasjons styrt uten aktive eiere i styret er det som aksjonær god grunn til å være på vakt, vurder stay away. Dessverre gjelder dette praktisk talt alle biotek selskaper på OB.
-Er det en overivrig aksjonærgruppe med bastante oppfatninger som mener de driver «seriøse» diskusjoner (les haussing) på nettforum er det lurt å kjøpe etter Q presentasjoner og selge like før neste Q.
-Selskap som driver med salg og har økende utgifter (iflg. selskapet for å få høye markedsandeler osv. bla…bla…bla..) men ikke greier å levere overskudd, vær på vakt, da er det grunn til å anta at det ikke vil bli noe overskudd i overskuelig fremtid. Her gjelder selg før Q presentasjoner, kjøp igjen en stund etterpå.
-Sell on news, alltid viktig å ha det i bakhodet.
-Kommer du engang over et selskap som tjener kr uten at det er galopperende utgifter, hold på aksjene, da kan du være med på oppturen inntil selskapet blir oppkjøpt. (Pr. i dag er det ingen slike biotek selskaper på OB som jeg vet om).

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.