Farma

rockpus
16.05.2019 kl 09:36 1045

Tror det er mange som gjør en fatal feil når de bedømmer kortsiktig potensial i PHO. De fokuserer alt for mye på når selskapet kan vise overskudd. I dag verdsettes selskapet til rundt 1 milliard. Til sammenligning verdsettes Nano til over det dobbelte og NEL til 10 milliarder! NEL forventer ikke overskudd før om mange år. Mye lenger frem i tid enn det som er forventet i PHO! Samtidig vet vi at PHO med de inntekter de har på sin behandling faktisk vil få et enormt overskudd når volumet passerer et bestemt nivå. Så langt har jeg dog ikke sett tilsvarende regnestykker for NEL. Det er et selskap som genererer enorm omsetning, men der ingen ennå har vist om marginene er gode nok til at omsetningen vil resultere i et betydelig overskudd.
Sammenligner vi PHO med andre farmaselskaper, så blir ikke saken mindre merkelig. Andre farmaselskaper har omtrent 0 i inntekt og lever på drømmen om en gang komme i mål Sagt på annen måte, når f.eks. Nano er ferdig utviklet, så starter prosessen med salg som innen et bestemt tidsrom skal ende med overskudd. PHO er for lengst ferdig med utvikling, og er godt i gang med salgsprosessen.
Poenget er: At ikke markedet i større grad allerede verdsetter PHO som det vekstselskap det faktisk er, skyldes en trist forhistorie med mange skuffelser. Det eneste som nå skal til, er at markedet innser at den nye ledelse klarer å utnytte sin fantastiske posisjon. Da vil markedet verdsette PHo ut fra fremtidsutsikter, og det vil da selvsagt ikke bety noe som helst om overskuddet kommer i 2019, 2020 eller 2021!
Hvorfor skal vi i større grad fokusere på dagens underskudd i PHO enn vi f.eks. gjør i NEL og Nano??
Sist men ikke minst: Hvor mange emisjoner er i vente for NEL sammenlignet med PHO??

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.