Olje

Spitzer
20.05.2019 kl 02:11 2577

Bravo Fluefiskeren. Du følger med. Solbrekke var CEO fra da PEN ble fisjonert fra Norse Energy Corp (NEC) og like etterpå fisjonert med Pan Petrolium i 2010. NEC og PEN skulle "kjempe" om hvem som først kom opp blandt de "store gutta". NEC gikk som kjent konkurs etter å stadig møte veggen i jakten på tillatelse til fracking i NYS.

I 2012 ble imidlertid Solbrekke erstattet av Jan Kielland. Det var i Kielland-perioden PEN nesten gikk dunken og hvor de fattet investeringsbeslutning på AJE - noe som i ettertid sålangt har vist seg å ikke være lurt. Lett å være etterpåklok, men PEN har pøst mye inn i AJE, uten at de sålangt har noen utsikter til å få tilbake investert beløp.

Men ting kan ennå ordne seg. PEN har heldigvis nå fått kjøpt seg betydlig produksjon i Tunisia som skal gi selskapet FCF til videre organisk vekst. Selv om vi har en beskjeden eierandel i Dussafu så står vi nå foran ett år med stadige meldinger om nye brønner, økt produksjon for håpentligvis økte ressurser og nye felt.
Tror det nå begynner å stramme seg til for PEN (positivt) i forventning om en utad aktivt og spennende 12-mnd fremtid.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.