Olje

JUICEitUP
20.05.2019 kl 09:43 2022

Vet at mange er kritiske til slike innlegg, men for meg ser det nesten ut til at noen forsøker å holde kursen i sjakk. Med en gang vi får litt oppgang og det er mulig å stagge denne ved å legge ut noen få aksjer på salg så skjer dette, nesten uten unntak. Deretter legges det ut en stor chunk for å skremme kjøperne lavere hvorpå denne chunken reduseres gradvis da det ikke er planer om reelt salg. Ved å skremme kjøperne lavere får de også presset frem reelle selgere som i utgangspunktet ville selge høyere opp.

Hvorfor gjør de dette? Eneste grunnen til å holde på slik er for å få tak i flere aksjer "billig". Ved å legge ut poster som "skremmer" kjøperne lavere kan de selv kjøpe aksjer til lavere kurs enn de ellers måtte gjøre.

Jeg satser på at forventningene inn mot torsdagen nå blir større og større slik at postene som legges ut til salgs faktisk absorberes av markedet slik at "skremmerne" får smake sin egen medisin ved at aksjer som de egentlig ikke ønsker å selge forsvinner til andre kjøpere.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.