Offshore

klassisk
20.05.2019 kl 12:40 8028

Ja, tenk dere når kursmålene kommer og alle som går inn og ser på det fundamentale i aksjen ser at kursen burde stått i ca 40 kr.
Det kommer til å bli gode dager for oss som ikke skremmes. At kursen står på 5 kr samtidig som vi vet at kontrakter på riggene er rett rundt hjørnet og at selskapet tjener penger og vil få til ny og mye rimeligere finansiering er helt sykt... Pyskologi er sikkert en fin ting, men her har noen fått manipulere og psyke ut mange småsparere. Lurer likevel litt på hvorfor det er så stille fra husene... Kunne nesten tro at de samarbeider og at de deler noen selskaper mellom seg for å få leke i fred... Noe slikt er vel ikke lov og derfor kan det vel ikke være mulig, men det virker litt rart at all informasjon fra selskapet er positiv, men at husene ikke skriver om det og gir bedre kursmål... forstå det den som kan... Uansett, jeg elsker ketchup og her er det mye i flasken som skal ut :)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.