Farma

Korsar
21.05.2019 kl 10:52 4507

naivinvest,
BGBIO har Mohn-miljøet som sentral finanskilde, og de sitter rolig. Siden selskapet ikke har hatt en større andreemisjon etter notering (med innhenting av store nye aksjonærer som vil ha rask action) er det heller ikke nye, utålmodige aksjonærer som preger bildet. Aksjen er derfor tilsvarende illikvid i denne ventefasen, og har ikke vært trade-bar på lenge.
Du sier at "Men NANO kan man trade". Dessverre, det er lenge siden NANO har kunnet trades utover BI-student poster, ikke minst fordi aksjen har ligget i en fallende hovedtrend i over 2 år nå (siden januar 2017), bare avbrutt av et par sprett som så har falt tilbake enda dypere. NANO har nå ligget sideveis (ikke trade-bar) siden slutten av januar 2019, på nokså lavt volum.
Ellers forstår jeg ikke at du trekker fram BGBIO som problematisk på rapportering, medisinkyndige angir selskapet som eksemplarisk på dette. BGBIO er som kjent det eneste OSE-noterte farmaselskapet nå som har fulgt guidet tid og kost siden notering.

Det er tvertimot NANO som driver med info-hemmelighold, jfr. bl.a. at de ikke vil oppgi rekrutteringsutvikling, som trolig er en sentral årsak til fallende kurstrend nå.
Vi får se hva som skjer ved NANOs Q1-fremlegging nå, det vil ikke overraske om hemmelighold-problemet dukker opp igjen hos analytikerne.
Redigert 21.05.2019 kl 10:53

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.